четвъртък, 15 март 2012 г.

"Междузвездни войни" за втори път

       Има много случаи, в които се радвам, ако ми поръчат да направя втора, че и трета торта на една и съща тема. "Междузвездни войни" открай време са ми слабост, затова се зарадвах и този път, когато разбрах, че пак ще трябва да правя торта с такава украса. Тя беше предназначена за основното празненство за рождения ден на Косьо - същото момченце, за което е и тортичката със Спайдърмен от предишната публикация. Много се чудих как да изглежда този път. При предишните "Междузвездни войни" рожденикът искаше да направя непременно един от космическите кораби - можете да видите как изглеждаше резултатът тук. Този път имах по-голяма свобода на действие, единственото условие беше да е с дребни фигурки отгоре. Реших да изглежда като Звездата на смъртта и ето какво се получи:

Отстрани
Отстрани











Отзад

       Е, не е с идеално кръгла форма, но размерът й беше по-голям - трябваше да стигле за 25-30 гости. Затова предпочетох да придам по-заоблен вид на една стандартна кръгла торта с малко по-голяма височина
       Тук може да се видят героите по-отблизо:

Йода
Дарт Вейдър











Тези всъщност не знам как се казват!
R2-D2 и един джедай /по избор/












       Иначе като вкус нямаше нищо ново - беше шоколадова торта с шоколадов крем и малини по рецептите, които съм показала на съответното място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар