вторник, 13 март 2012 г.

Две малки торти за двама рожденици

       Тук са две торти, които си приличат по това, че бяха по-малки - за около 10 човека, а украсата им беше относително по-стилизирана и семпла в сравнение с обичайното за мен многообразие на фигурки и дребни детайли. Едната беше за рожден ден на момче, а другата - на момиче, и двамата навършващи 11 години, и бяха предназначени за малки семейни празненства.


       Дамите са с предимство, тъй че започвам първо с момичешката торта / тя беше и първа в хронологичен ред/. Тя беше за рождения ден на дъщеря на мои познати - Габи. Украсата трябваше да е с любимите й животни - кучета, котки и хамстери:

       Успях да вместя и трите животни в централната група фигури - ето снимки в по-близък план:




      

       Втората торта беше за рожден ден на момче - Косьо. Основната торта за празненството му с приятели беше на тема "Междузвездни войни" и предстои да я покажа в близко бъдеще. Тази е за малко празненство у дома и украсата трябваше да е свързана със Спайдърмен. Това беше втората ми торта с фигурка на този герой, който вдъщност не е особено лесен за правене, като се има предвид в какви пози обичайно го изобразяват:

Изглед отпред

Спайдърмен отблизо


       Двете торти си приличат помежду си и по това, че бяха еклерови. Повече снимки от други ъгли можете да видите в моята страница във Фейсбук - тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар